ΑΡΧΙΚΗΗ ΕΤΑΙΡΙΑΥΠΗΡΕΣΙΕΣΑΡΘΡΑΣΥΝΔΕΣΜΟΙEΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
PLAN B
Mελετη Επιβλεψη Κατασκευη Τεχνικων Εργων
ΆΔΕΙΕΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΩΝ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ & ΑΠΟΘΗΚΩΝ
ΆΔΕΙΕΣ Δ/ΝΣΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΤΛ)
ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ-net metering
ΑΔΕΙΕΣ ΔΟΜΗΣΗΣ/ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ
ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ (Η/Μ)
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΑΔΕΙΕΣ ΔΟΜΗΣΗΣ/ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ

ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΔΟΜΗΣΗΣ


Έμπειροι μηχανικοί συνεργάτες της
PLAN B αναλαμβάνουν την έκδοση  αδειών δόμησης Κατοικιών, Αποθηκών, Καταστημάτων, Γραφείων και ειδικών κτιρίων όπως Συνεργείων Αυτοκινήτων, Βιοτεχνιών κ.α. Όλες οι διαδικασίες διεκπεραίωσης, τα σχεδιαγράμματα, οι μελέτες και οι επιβλέψεις συμπεριλαμβάνονται στις υπηρεσίες μας.

 

 

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ

Αναλαμβάνουμε την νομιμοποίηση τυχόν αυθαίρετου ακινήτου σας στα πλαίσια του νέου νόμου Ν.4495/2017. Μπορούμε να σας ενημερώσουμε, δωρεάν και χωρίς καμία δέσμευση από μέρους σας, για το ύψος του προστίμου που αναλογεί όπως και να σας δώσουμε οικονομική προσφορά για την αμοιβή μας η οποία να είστε σίγουροι ότι θα είναι από τις πιο ανταγωνιστικές της αγοράς.

 


ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΑ

Εξειδικευμένοι τοπογράφοι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν την σχεδίαση τοπογραφικών διαγραμμάτων για οποιαδήποτε περίπτωση είτε πρόκειται για σύνταξη συμβολαίου, οικοδομική άδεια ή νομιμοποίηση αυθαιρέτου.


ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ

Η Βεβαίωση μηχανικού, είναι υποχρεωτική, για κάθε δικαιοπραξία εν ζωή σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρου 23 του Ν. 4014/2011 και ειδικά για τη μεταβίβαση εκτός σχεδίου οικοπέδων και γηπέδων.

Η βεβαίωση μηχανικού έχει ισχύ 2 μηνών, εκδίδεται ηλεκτρονικά από το σύστημα διαχείρησης του ΤΕΕ και συνοδεύεται από τοπογραφικό διάγραμμα εξαρτημένο από το κρατικό σύστημα συντεταγμένων σύμφωνα με το άρθρο 49 παρ. 3 Ν. 4042/2012.

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 ΑΡΧΙΚΗ|Η ΕΤΑΙΡΙΑ|ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ|ΑΡΘΡΑ|ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ|EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ