ΑΡΧΙΚΗΗ ΕΤΑΙΡΙΑΥΠΗΡΕΣΙΕΣΑΡΘΡΑΣΥΝΔΕΣΜΟΙEΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
PLAN B
Mελετη Επιβλεψη Κατασκευη Τεχνικων Εργων
ΆΔΕΙΕΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΩΝ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ & ΑΠΟΘΗΚΩΝ
ΆΔΕΙΕΣ Δ/ΝΣΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΤΛ)
ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ-net metering
ΑΔΕΙΕΣ ΔΟΜΗΣΗΣ/ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ
ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ (Η/Μ)
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ-net metering

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

 

 

     
 

Έχοντας πάντα ως σημαντικό κεφάλαιο την μελέτη και εγκατάσταση φωτοβολταϊκων συστημάτων σε στέγες για την παραγωγή και πώληση ενέργειας στην ΔΕΗ αποτυπώνοντας, μετρώντας, σχεδιάζοντας και μελετώντας πάνω από 80 ακίνητα έως και σήμερα μπορούμε να εγκαταστήσουμε το κατάλληλο φωτοβολταϊκό σύστημα αυτόνομο ή συνδεδεμένου στο δίκτυο μεσω του προγραμματος net metering

Στον τομέα των φωτοβολταϊκών στην στέγη, προκύπτουν συνεχώς ανάγκες ανακατασκευής και αναδιαρρύθμισης πολλών εγκαταστάσεων οι οποίες είτε δεν λειτουργούν επαρκώς ή εγκυμονούν κινδύνους για τον άνθρωπο. Αυτές τις εγκαταστάσεις είμαστε σε θέση να τις αναλάβουμε ώστε να λειτουργούν σύμφωνα με τους κανονισμούς αλλά και να αποδίδουν τα μέγιστα.

Ανταποκρινόμενοι λοιπόν στις σύγχρονες ανάγκες, αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου την μελέτη, με την βοήθεια σύγχρονου software, σχεδίαση και εγκατάσταση αυτόνομου φωτοβολταϊκού συστήματος ανάλογα με τις ενεργειακές σας ανάγκες. Για τα αυτόνομα συστήματα δεν απαιτείται καμία έγκριση από την ΔΕΗ αφού δεν εμπλέκεται στο δίκτυό της όπως γίνεται με τα φωτοβολταϊκά στην στέγη όπου ο παραγωγός πουλούσε την ενέργεια στην ΔΕΗ.

Η εγκατάσταση των επιθυμητών συστημάτων, γίνεται από εξειδικευμένα συνεργεία με πολυετή εμπειρία και επιλέγουμε σε όλα τα έργα μας άριστης ποιότητας εξοπλισμό κυρίως ευρωπαϊκής προέλευσης.

Για την ευρύτερη περιοχή της Θεσ/νίκης, η εταιρία αναλαμβάνει δωρεάν την επίσκεψη, μέτρηση, προμελέτη του χώρου εγκατάστασης χωρίς καμία δέσμευση

 
 


 

 

 

 

 

 

 

 ΑΡΧΙΚΗ|Η ΕΤΑΙΡΙΑ|ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ|ΑΡΘΡΑ|ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ|EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ