ΑΡΧΙΚΗΗ ΕΤΑΙΡΙΑΥΠΗΡΕΣΙΕΣΑΡΘΡΑΣΥΝΔΕΣΜΟΙEΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
PLAN B
Mελετη Επιβλεψη Κατασκευη Τεχνικων Εργων
Η ΕΤΑΙΡΙΑ

 


         
Το τεχνικό γραφείο PLAN B υφίσταται από τις αρχές του 2010. Η εμπειρία των στελεχών μας όμως στον τεχνικό τομέα ξεπερνά την 20ετία. Ξεκινήσαμε από το 1998 με αντικείμενο ενασχόλησης τις άδειες λειτουργίας συνεργείων αυτ/των και καταστημάτων και από το 2000 και μετά με άδειες λειτουργίας και οικοδομικές άδειες βιοτεχνιών, εργαστηρίων, βιομηχανικών εγκαταστάσεων και άλλων επαγγελματικών κτιρίων όσο αφορά τις Η/Μ μελέτες που απαιτούνταν.

Την διετία 2008-2010 υπάρχει έντονη ενασχόληση με τις αδειοδοτήσεις συνεργείων αυτοκινήτων και των μελετών των εγκαταστάσεων τους όπου μετέπειτα αποφασίζεται η δημιουργία του γραφείου PLAN B με έδρα τον Εύοσμο Θεσ/νικης και περιοχή άμεσης εξυπηρέτησης την Έδεσσα, με σκοπό μια διευρυμένη γκάμα τεχνικών υπηρεσιών σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Έχοντας πάντα ως σημαντικό κεφάλαιο τις αδειοδοτήσεις επιχειρήσεων, ασχολούμαστε από το 2011 και με την μελέτη και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων σε στέγες αποτυπώνοντας, μετρώντας, σχεδιάζοντας και μελετώντας πάνω από 70 ακίνητα έως και σήμερα. Προφανώς τα φωτοβολταϊκά είναι ένας κλάδος που έχουν εισέλθει πάρα πολλοί και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, το δικό μας όπλο όμως είναι η σοβαρή και επαγγελματική αντιμετώπιση με νοοτροπία μηχανικού/μελετητή και όχι ευκαιριακού πωλητή. Γι’ αυτό το λόγο στον συγκεκριμένο τομέα προκύπτουν συνεχώς ανάγκες ανακατασκευής και αναδιαρρύθμισης πολλών εγκαταστάσεων οι οποίες είτε δεν λειτουργούν επαρκώς ή εγκυμονούν κινδύνους για τον άνθρωπο. Αυτές τις εγκαταστάσεις είμαστε σε θέση να τις αναλάβουμε ώστε να λειτουργούν σύμφωνα με τους κανονισμούς αλλά και να αποδίδουν τα μέγιστα. Μπορειτε επισης να εκμεταλλευτειτε το προγραμμα net metering με το οποιο εχετε δωρεαν ρευμα για 25 ετη στην κατοικια ή τον επαγγελματικο σας χώρο.

Η θέρμανση έχει έρθει εδώ και ένα χρόνο ξανά στο προσκήνιο λόγω της αύξησης της τιμής του πετρελαίου, με έντονη την ανάγκη για εγκατάσταση ή τροποποίηση του ήδη υπάρχοντος συστήματος θέρμανσης. Ως μηχανικοί προτείνουμε και μπορούμε να σας προμηθεύσουμε το κατάλληλο σύστημα για εσάς βάσει των θερμικών απαιτήσεων του χώρου και όχι με πρόχειρους υπολογισμούς βάσει μόνο του εμβαδού του.

Οι εξωτερικοί μας συνεργάτες, σε όλους τους τομείς που ασχολούμαστε, είναι πολύπειροι επαγγελματίες με απόλυτη συνέπεια και υψηλό επίπεδο παρεχομένων υπηρεσιών, στοιχεία απολύτως αναγκαία για το γραφείο μας. Εμείς παρ’ολες τις δυσκολίες της κοινωνίας μας, συνεχίζουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες μηχανικού όσο αφορά μελέτη επίβλεψη και κατασκευή ιδιωτικών Η/Μ έργων έχοντας πάντα ως γνώμονα την σοβαρότητα και επαγγελματική αντιμετώπιση των αναγκών σας.

         

 

 

 ΑΡΧΙΚΗ|Η ΕΤΑΙΡΙΑ|ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ|ΑΡΘΡΑ|ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ|EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ